Sticla securizata

Sticla securizata

Sticla Securizata

Sticla securizata pentru siguranta dvs

Echipa ReparTermopane.Ro ofera montaj, inlocuire sticla securizata

Pentru cea mai buna rezistenta si pentru a va feri de eventualele pericole venite din exterior va recomandam ca la geamurile de termopan sa folositi sticla securizata.

Pentru ca ne dorim sa oferim servicii complete clientilor nostri, venim in sprijinul dvs. cu, consultanta si prezentarea celei mai potrivite oferte de sticla securizata potrivita cerintelor dvs.


Durabilitatea sticlei securizate este de 5 ori mai mare fata de sticla normala si ofera mai multa siguranta in cazul posibilelor socuri puternice.

Aceasta este potrivita in spatii precum:

  • cafenele
  • birouri
  • magazine
  • locuintelor.

Faptul ca aceasta se sparge prin fragmentare in particule mici atunci cand este puternic solicitata, duce la un risc de accidentare redus. Pe langa aceasta caracteristica, sticla securizata reprezinta si un bun izolator termic si fonic fata de o sticla normala.


Un alt avantaj al sticlei securizate este acela ca aceasta poate fi proiectata pe diferite dimensiuni, in functie de necesitatile spatiului dvs. si are un design placut, elegant, ce se integreaza perfect in imaginea de ansamblu al spatiului.


De obicei, sticla securizata este folosita pentru fatadele magazinelor si pentru ferestre, dar la fel de bine poate fi folosita si pentru usi. Acestea sunt la mare cautare pentru ca pot fi si un element decorativ modern datorita modurilor in care sunt proiectate:batante sau culisante, mate,simple sau decorate.


Pentru ca echipa noastra este cea mai buna alegere in finalizarea unui astfel de proiect, va garantam obtinerea rezultatului dorit, garantia produselor si pretul corect al serviciilor.

Echipa de profesionisti de la ReparTermopane.Ro va trata cu deosebita atentie fiecare detaliu al proiectelor dvs. si va duce la bun sfarsit sarcina pentru care a fost contractata.