Plase insecte de tip rulou

Plase insecte de tip rulou

Plase Insecte de Tip Rulou

Plase Insecte de tip Rulou pentru zona Bucuresti sau Ilfov

Echipa ReparTermopane.Ro ofera montaj, reparatii, inlocuirea plaselor pentru insecte de tip rulou

Pentru ca dorim sa oferim clientilor nostri diversitate, acoperim intreaga gama de tipuri de plase pentru insecte. Unul dintre modelele de plase pentru insecte pentru care clientii nostri pot opta este acela de plase de insecte tip rulou. Altfel decat modelul clasic de plase, acesta este usor adaptabil tuturor modelelor de usi si ferestre.
O parte din componentele acestui tip de plasa sunt:

  • casete in spatiul caruia se ruleaza plasa
  • ghidaje laterale cu perii incluse
  • agatatoare fixe si mobile.

Toate aceste elemente sunt confectionate din aluminiu, respective fibra de carbon pentru sita special fabricata pentru protejarea impotriva insectelor. Dupa cum va puteti da seama, plasele pentru insecte tip rulou sunt mult mai complexe decat plasele de insecte pe balamale si fabricate din materiale foarte rezistente ce garanteaza durabilitate pentru multi ani de zile.

Pe langa componentele specificate mai sus, la acest tip de plase pentru insecte se poate monta si un amortizor sau o frana. Aceste elemente controleaza viteza cu care plasa este rulata in caseta si previne situatia in care plasa poate scapa din mana pe durata rularii, astfel ajutam la cresterea durabilitatii plaselor.

Plasele anti-insecte tip rulou pot fi montate pe orice tip de tamplarie,fie ea din lemn, aluminiu sau PVC. Acestea se adapteaza oricarui tip de usa sau fereastra din termopan, fiind disponibile pe orice dimensiune.


Unul dintre avantajele acestui tip de plase pentru insecte este ca sunt foarte rezistente sezonului rece si schimbarilor de temperatura deoarece sita poate ramane rulata in caseta, astfel este protejata in orice anotimp de intemperii.

Daca te-ai hotarat sa optezi pentru plasele de insecte tip rulou, nu ezita sa apelezi la echipa noastra de profesionisti, iar noi garantam sa iti oferim modelul de care ai nevoie la cel mai bun pret de pe piata.