Plase insecte de tip plisse

Plase insecte de tip plisse

Plase Insecte de tip Plisse

Plase Insecte tip Plisse pentru zona Bucuresti sau Ilfov

Echipa ReparTermopane.Ro ofera montaj, reparatii, inlocuirea plaselor pentru insecte de tip plisse

Un model de plase anti-insecte pe care vi-l punem la dispozitie este plasa de insecte tip plisee, se remarca prin eleganta si in acelasi timp foarte practic. Marele avantaj al acestui model este ca este usor integrabil in orice tip de tamplarie a usilor si geamurilor de termopan, fie ele cu dimensiuni clasice, fie cu dimensiuni atipicie, in cazul carora nu orice model de plasa pentru insecte poate fi montat.


Va vom prezenta cateva caracterestici ale acesui tip de plasa pentru insecte:

  • varietatea modurilor de deschidere al acestora. Puteti opta la modele cu o singura deschidere sau mai multe: deschidere spre stanga,spre dreapta sau cu deschidere bidirectionala, ceea ce inseamna ca au deschidere in ambele sensuri. Aceasta caracteristica permite oprirea plasei de insecte plisee in orice pozitie,fara a reveni automat la pozitia initiala.
  • componentele acestora sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate: aluminiu, respective sita din fibra de carbon.Aceste materiale contribuie semnificativ la rezistenta si durabilitatea plaselor de a lungul anilor.De asemenea, faptul ca plasele tip plisee au o caseta unde pot fi stranse in perioada in care nu sunt folosite si nu trebuie demontante pe perioada sezonului rece,reprezinta un aspect foarte important.


Noi va punem la dispozitie o gama larga de culori din care puteti alege ce se potriveste tamplariei dvs. de termopan, iar daca cumva nicio culoare din portofoliul nostru nu este potrivita modelului dvs. de tamplarie, se poate executa la cerere orice nuanta dorita pentru plasele de insecte tip plisee.


De asemenea, echipa noastra va sta la dispozitie pentru intreg procesul de executie al plaselor de insecte tip plisee. Garantam masuratori executate corect pentru potrivirea perfecta a plaselor si montarea pana la cel mai mic detaliu a acestora astfel incat tamplaria de termopan sa nu fie avariata pe durata procesului de montare.