Plase insecte cu balamale

Plase insecte cu balamale

Plase Insecte cu Balamale

Plase Insecte cu balamale pentru zona Bucuresti sau Ilfov

Echipa ReparTermopane.Ro ofera montaj, reparatii, inlocuirea plaselor cu balamale pentru insecte.

Plasele de insecte pe balamale sau plasele de insecte batante pot fi montate pe toate tipurile de termopane, fie ca sunt aluminiu, PVC sau chiar din lemn.

Acestea sunt confectionate din profile de alumniu extrudate, material foarte rezistent in orice anotimp, ceea ce inseamna ca ofera plaselor o durabilitate de viata mult mai mare, iar sita este confectionata din carbon. Modelul permite prinderea directa pe orice tamplarie de termopan datorita balamalelor si a clipsurilor montate pe partea opusa a balamalelor, care contribuie la inchiderea lor.
La noi, ReparTermopane.Ro puteti gasi plase de insecte pe balamale intr-o varietate de culori, astfel incat cu siguranta veti gasi varianta care sa se asorteze perfect culorii termponalelor dvs.


Echipa noastra va sta la dispozitie cu toate serviciile necesare plaselor pentru insecte pe balamale. Va oferim garantia ca veti beneficia de montaj de calitate, care sa nu afecteze in niciun fel tamplaria dvs. de termopan.

  • Inainte de montarea plaselor, echipa noastra de specialisti va efectua masuratorile necesare pentru potrivirea perfecta a acestora la usile si ferestrele dvs.


Plasele pentru insecte pe balamale sunt alegerea ideala pentru ca nu este nimic mai neplacut decat insectele ce isi fac aparitia neinvitate in locuinta dvs. atunci cand vreti sa profitati de vremea calduroasa cu ferestrele deschise.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a putea beneficia de cele mai bune servicii de pe piata in materie de plase de insecte si de serviciile unei echipe cu mai bin 16 ani de experienta in domeniu.