Mentenanta Tamplarie Aluminiu

Mentenanta Tamplarie Aluminiu

Mentenanta Tamplarie Aluminiu

Mentenanta Tamplarie Aluminiu pentru zona Bucuresti sau Ilfov.

Echipa ReparTermopane.Ro ofera montaj, reparatii, inlocuirea tamplariilor de aluminiu pentru spatiul dvs. fie rezidential sau comercial.

Desi este bine cunoscut faptul ca termopanele sunt foarte rezistente, odata cu utilizarea zilnica si trecerea timpului pot aparea diferite defectiuni la nivelul acestora.


In cazul ferestrelor si geamurilor de aluminiu regasim doua modele de profile:

  • cele cu bariera termica
  • cele fara aceasta.

Defectiunile ce se pot ivi in cazul termopanelor sunt numeroase: de la probleme cu garniturile pana defectiuni grave ale feroneriei sau sticlei acestora.

Departamentul nostru de mentenanta va poate pune la dispozitie o echipa special pregatita pentru a va oferi servicii de inlocuire a sistemului de aluminiu sau a pieselor componente, inlocuirea sticlei sau reglarea termopanelor de aluminiu.

Specialistii nostri au o experienta de peste 16 ani in acest domeniu si va asiguram ca pot rezolva orice problema a tamplariei dvs.

In ajutorul acestora vin si echipamentele profesionale cu, care actionam pentru a garanta cel mai bun rezultat pentru dvs.

Cateva servicii de mentenanta a tamplariei din aluminiu pot fi:

  • inlocuirea sticlei termopan in cazul in care este sparta sau fisurata
  • reglarea acesteia asftfel incat sa functioneze in parametrii optimi
  • inspectia bunei functiuni ale elementelor componente.


Pentru evitarea defectiunilor grave ce duc la costuri mari de reparatie, lasati in grija echipei noastre inspectia anuala a tamplariei dvs. din aluminiu.

Inlocuim sisteme complete din aluminiu sau piese ale acestora la cele mai avantajoase preturi de pe piata si garantam calitatea aceastora.