Plase Insecte

Plase Insecte

Plase Insecte pentru zona Bucuresti sau Ilfov

Echipa ReparTermopane.Ro ofera montaj, reparatii, inlocuirea plaselor pentru insecte.

Plasele impotriva insectelor sunt complet necesare locuintei dvs si se monteaza pe exteriorul tamplariei. Acestea nu permit insectelor de orice fel sa intre in locuinta dvs., dar in acelasi timp sunt un bun aparator impotriva prafului.

Plasele de insecte sunt confectionate din Aluminiu sau PVC si sunt de mai multe tipuri, iar firma noastra va vine in ajutor pentru a alege cea mai potrivita varianta pentru dvs.

  1. Plase anti-insecte cu balamale : montare facila si adaptabila oricarui model de usa sau fereastra, rezistente si durabila,iar costul acestora este accesibil oricarui tip de buzunar.
  2. Plase anti-insecte fixe: cel mai des folosite in randul clientilor nostri,de asemenea ofera o rezistenta crescuta deoarece sunt incorporate direct in structura exterioara
  3. Plase anti-insecte de tip rulou: are perii la baza care asigura inchiderea ermetica. Aceasta se inchide si se deschide pe verticala cu ajutorul unui snur si este extrem de facil de folosit pentru oricine.
  4. Plase anti-insecte de tip plisse sunt disponibile modele cu o singura deschidere, cat si modele de plase cu mai multe deschideri. Datorita sistemului de glisare pe care aceste plase insecte plisse il propun vei putea sa opresti plasa in orice pozitie doresti si aceasta nu va reveni automat la pozitia initiala a acesteia.
  5. Plase anti-insecte de tip glisant: sunt plasele montate pe sina, care pot avea deschidere spre stanga sau dreapta in functie de cum este montata tamplaria dvs.

 

Plasele realizate de echipa noastra sunt construite din materiale de cea mai buna calitate, rezistente, durabile,gata sa ofere siguranta impotriva insectelor si confortul necesar in locuinta dvs. De asemenea, montarea acestora este realizata cu mare atentie si rabdare de catre profesionistii nostri pregatiti sa satisfaca si cele mai exigente cerinte.

 

Pentru orice informatie sau daca aveti nevoie de oferta de pret, va rugam sa ne Contactati